Blog - Montažne hiše LUMAR | Živeti najbolje

Top 10 hiš v 2022 po vašem izboru

Written by Boštjan Kralj, vodja tržnega komuniciranja | 30.11.2022 17:20:29

Ob koncu leta 2022 smo pripravili nabor hiš, po katerih ste v letošnjem letu največ povpraševali ali za katere smo od vas dobili najboljši odziv. Njihova arhitekturna zasnova je različna, tako kot so različne želje in potrebe njihovih stanovalcev ter lokacijske zahteve, vsem pa je skupen sodoben in funkcionalen design in visoko bivalno udobje. Vsako od njih si v sodelovanju z arhitekti lahko prilagodite po svoje ali pa jo že od začetka zasnujete povsem po svojih željah. Navsezadnje vsaka hiša vedno odraža značaj ljudi, ki so si ali si še bodo v njej ustvarili svoj dom. Naj bodo tudi vam v navdih ob razmišljanju o novem domu.

 

Lumarjeva risalna deska – projekt R9

Individualna zasnova hiše R9 na ponuja maksimalno udobje bivanja. Tloris odraža jasno delitev dveh programov, zračnih in svetlih bivalnih ter intimnih in udobnih spalnih prostorov. Njuno delitev še poudarja igra dveh različnih volumnov. Izpostavljen dnevno bivalni del je višji in podkleten, spalni del z dvema sobama, kabinetom in udobno spalnično suito pa nižji in postavljen v zaledju. Prostorna kuhinja in jedilnica, ki omogočata izhod na teraso, ter dnevna soba v pritličju bivalnega dela sta povezana s klubsko sobo in fitnesom v kletni etaži. Nad obema volumnoma lebdi ravna streha v obliki tankega napušča.

 

 

 

Hiša Varius-R 202

Prostorna hiša z ravno streho Varius-R 202 se lahko z 200 kvadratnimi metri bivalnih površin, dodatno udobje pa ponuja še velika pokrita terasa, ki razkošni dnevno bivalni del podaljša v zunanjost in omogoča prijetno zavetje v vseh letnih časih. Odprtost se nadaljuje tudi v zgornjem nadstropju s komfortno spalnično suito, ki ima dostop na diskretno zunanjo teraso. Funkcionalna razporeditev s prostornima otroškima sobama, skupnim družabnim kotičkom in lastno kopalnico pa mlajših članom omogoča veliko veselja in občutek intimnosti.

 

 

 

Hiša Komfort 200

Arhitektura linije Komfort izhaja iz enostavne zasnove tradicionalnih hiš s strmim naklonom strehe. Podaljšani napušči notranjost hiše povežejo z okolico hiše in prijetno pokrito teraso. Osrednji bivalni prostor povišan v mansardo z dodatno osvetlitvijo s strešnimi okni še poveča občutek prostornosti in odprtosti notranjosti. Tlorisna razporeditev je prilagodljiva in uteleša bivanjski slog sodobne družine.


Arhitektura: Miha Završnik